13.4.2024 Prozkoumání trasy v Mrsklesích

Krásné počasí – dospěláci i děti.

Hlavní cíl: prostudovat (závodníci) trasu a projít se (další účastníci a děti) závodní trasu v Mrsklesích. Rozcvička s Martinou Kopeckou – vynikající.

Okruh jsme prošli vícekrát. Poladili přídavnou trasu pro 5 km. Vyzkoušeli jsme běhat s běžeckými padáky. Nakonec oběd v restauraci u Rudolfa. Šéfkuchař Marek je opravdu vynikající 🙂

Jste zváni 27.4. na Otevírání našich Stezek pro rok 2024.

 

 

1.3.2024 Pungy Pump v olomouckých sadech

Fitness s holemi s pístem s odporem pro muže 6 kg a ženy 4 kg to je Bungy Pump .
Vydali jsme se Olomouckými sady s profesionály na Nordic walking v čele s Petrem Odložilem a to byl byl doslova Nordic Walking Fantastic. Mírný déšť po celou dobu lekce nám nikomu nevadil.
Pokud byste také chtěli vyzkoušet Bungy Pump, tak mě neváhejte kontaktovat  tel.: + 420 605 108 727, e-mail: senkio@seznam.cz
Bungy pump je nový způsob aerobního kardio cvičení, které vyvinuli švédští sportovci jako nadstavbu k chůzi nordic walking. Hůlky BungyPump se podobají turistickým holím nebo holím na Nordic walking pouze tvarem, vše ostatní je velmi odlišné. Při chůzi se speciálně upravenými holemi totiž stlačujete písty, které kladou odpor buď 4, 6 kg nebo 10 kg.

27.1.2023 Lošovko-radíkovská

Asfalt, nebahno, 7,1 km. Slunce svítí – nesvítí. Studený vítr, ale my většinou schovaní. Prostě putování kolem Bystričky.
Není vždy počasí tak zlé, jak v předpovědi vypadá. UMÍME SE OBLÉCT A OBOUT.
Díky všem, kteří šli. Nakonec tvarůžky v restauraci Tvarg ve Velké Bystřici.

13.1.2024 Radíkovská

S novým rokem přibylo i pár nových walkerů, tak nejen jim, ale i vám všem přejeme, ať vám to letos hezky šlape stejně tak jako nám dnes a za 2 týdny 27.1. pokračujeme dalším společným výšlapem 🥢😉.
Děkujeme za návštěvu z Český rozhlas Olomouc